Blog

Cum sa-ti decorezi casa de Craciun

Odata cu schimbarea sezonului fiecare casa ar trebui redecorata in ton cu anotimpul. Daca pentru vara s-au folosit materiale usoare, vaporoase in culori vii si cu motive florale pentru draperii, perdele si cuverturi de pat odata cu venirea iernii texturile se schimba. Cuvertura pentru pat va fi din velur sau lana, mai calduroasa, mai pufoasa ca si fetele pernelor de pe canapeua din living si pledul cu care este invelita. Draperiile si perdelele in culori neutre din materiale mai pline asortate cu incaperea.

In asteptare craciunului este frumos sa-ti decorezi casa cu ornamente de sezon: coronite din crengi de brad decorate cu conuri vopsite in auriu sau argintiu, oameni de zapada, clopotei, ingerasi, reni, elfi, etc.

Usa de la intrare va fi decorata cu o coronita din crengi de brad impletite si decorate cu conuri vopsite in auriu sau argintiu, globuri in forma de clopotei sau rotunde, frunze colorate. Astfel oricine va intra in casa inca de la intrare este intodus in atmosfera de sarbatoare.

Glafurile ferestrelor si usile din casa pot fi si ele decorate cu ghirlande din crengi de brad decorate in acelasi stil.

Bradul de Craciun va fi amplasat in incaperea cea mai mare din casa si decorat conform preferintelor fiecaruia. Unii il orneaza intr-o culoare sau doua, altii folosesc o multitudine de culori, de aici si expresia “ ca un brad de craciun”.